Viranşehir Anaokulu
YENİ MAH. AKADEMİ CAD. VIRANŞEHIR ANAOKULU BLOK NO 36/1 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA

VİZYON

VİZYON ► İstiyoruz ki; Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak heyecanıyla çalışsın. İstiyoruz ki; Eğitim çalışmalarımızda, eğitim teknolojisinin olanaklarından yararlanarak, çocuklarımıza küçük yaştan itibaren ilgi ve yetenekleri doğrultusunda beceriler kazandıralım. İstiyoruz ki; Çocuk Gelişimi ve Eğitimi konusunda anne ve babaları bilinçlendirerek, eğitim ortamına katarak, Okul-Aile işbirliği sürekliliğini sağlayalım.

MİSYON

MİSYON: ►Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak.►Çocuklarımızı ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda geliştirmek ve en iyi şekilde İlköğretime hazırlamak.►36-72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlamak. ►Yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak. ►Çocuklarımıza saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak. ►Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı nesiller yetiştirmek. ►Kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler yetiştirmek.►Okul öncesi eğitimden tüm çocukların faydalanabilmesini, Okul Öncesi Eğitimin ulaşılabilir olmasını sağlamak.

Beslenme Dostu Okul ve Beyaz Bayrak
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Ders Başlama ve Bitiş

saat 07:30 ile 12:30 arası sabahçı grubu saat 12:30 ile 17:30 arası öğlenci grubu

Kaloriferli

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Şanlıurfa il merkezine 90 km. uzaklıktadır. okul ilçe merkezinde yer almaktadır.